avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... se poate vorbi hartuire morala la locul de munca???
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

se poate vorbi hartuire morala la locul de munca???

Buna ziua, as vrea sa aflu cateva detalii despre o posibila hartuire a unuia dintre sefi la locul de munca, mai exact, ce as putea face in cazul in care am probleme medicale din aceasta cauza, respectiv diabet si hipertensiune.
Acu multi ani, 26 mai exact am fost angajata intr-o institutie publica pe un post cu studii medii, ulterior am absolvit o facultate si sunt pe studii superioare, problema este ca unul din sefii de serviciu de care apartin direct a scris pe acte oficiale ,acu cativa ani, la numele meu,pe langa functia pe care o am acum, si cea anerioara, care nu mai exista in organigrama institutiei. M-am suparat destul de rau,a fost chemat la conducere, atentionat , problema e ca in cateva luni de la acea intamplare, am fost diagnosticata cu diabet,declansat pe fond de stres.
Acu cateva saptamani, s-a intamplat din nou acelasi lucru, functia acuala studii superioare plus functia medie care nu mai exista, de data asta , pt ca m-am suparat iar destul de tare, am ajuns la upu cu tensiune aproape de avc.Mentionez ca in toti acesti ani am fost continuu sacaita si ironizata de acesta cu functia pe care am avut-o.
Este vreo cale legala de a face ceva impotriva acestuia? multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2019
edana, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt usor nedumerita intr un anume aspect si anume: ... Mary0211 Mary0211 Buna ziua, Sunt usor nedumerita intr un anume aspect si anume: De 4 ani sunt angajata la o firma pe un post care in evidentele codurilor COR figureaza cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca; decizie manageriala elenush41 elenush41 Loc de munca in asistenta sociala :complex de servicii comunitare,inspector specialitate IA ,organigrama CSC aprobata pe inspector sp I A cu un spor de ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post cu studii superioare Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur Birou de mediator Mihaela-Corina Bucur Ma confrunt cu problema incadrarii pe post inca de la obtinerea licentei in asistenta medicala in anul 2007. Lucrez intr-o companie nationala cu capital ... (vezi toată discuția)