avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Emitere titlu de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Emitere titlu de proprietate

Buna ziua,

In anul trecut am depus o cerere la Primaria X, pe baza legii nr. 231/2008 pentru ca am mostenit o casa, si in CF nu este inscris numele decedatului pentru ca nu a fost actualizat niciodata. Eu sunt singur mostenitor al casei si terenului. Primaria mi-a comunicat raspunsul dupa 11 luni ca cererea nu face obiectul art. 27 din Legea 231/2018 pentru ca terenul nu este in proprietatea statului roman. Oare ei au dreptate?

Alte discuții în legătură

Inscriere in cartea funciara AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Art. 41 alin (10) din Legea nr 7/1996 prevede: \"Terenurile aferente casei de locuit şi anexelor gospodăreşti, precum şi curtea şi ... (vezi toată discuția)
Casa proprietate aflata pe terenul statului valentin-dumitru valentin-dumitru Impreuna cu sora mea, am primit o casa mostenire de la mama noastra. Am incercat sa gasim un cumparator urmand sa ne ocupam de succesiune si inscriere in CF ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin titlu de proprietate? tibor87 tibor87 Buna ziua,as avea o intrebare cum pot sa obtin titlu de proprietate pe un teren cu casa si gradina,care e pe numele parintilor dar sunt decedati.... In ... (vezi toată discuția)