avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Frauda abonament telefonic
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Frauda abonament telefonic

Buna seara,

Sunt abonat Vodafone iar Luna aceasta la primirea facturii am constatat faptul ca s-a făcut un nou abonament si s-a achizitionat un telefon in numele meu, fara acordul meu pentru a se face aceste modificari ale abonamentului.
Am sunat de repetare ori la Vodafone iar operatorii mi-au confirmat ca s-a facut aceasta comanda online, s-a confirmat telefonic (!?) iar telefonul a fost trimis prin curier la cu totul alta adresa decat adresa mea - eu fiind oricum plecat din tara.
Cei de la Vodafone mi-au spus ca este deschisă o sesizare ca urmare a plângerii pe care am facut-o la ei dar de 2 saptamani nimeni nu vorbeste cu mine si nimeni nu imi explica ce s-a intamplat.

Daca se poate, sa ma ajutati in aceasta problema.
Multunesc.
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2019
Nicu1989, utilizator

Alte discuții în legătură

Utilizator abonament vodafone florificiu florificiu Buna ziua Sunt utilizator Vodafone de cand ma stiu si doresc sa ma ajutati intr-o problema arzatoare.Abonament pe numele meu,utilizator cu cont pe Myvodafone ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie mobila de catre alta persoana florificiu florificiu Buna seara Va prezint problema mea cu rugamintea de a ma sfatui in incercarea mea de a rezolva aceasta incurcatura. In urma cu trei ani , in urma unui ... (vezi toată discuția)
Pacalit de operator telefonie mobila calinccs calinccs Buna ziua, Sunt foarte indignat de modul in care am fost tratat de catre un operator de telefonie si as vrea sa cer o parere in legatura cu ce as putea ... (vezi toată discuția)