avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interdictie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Interdictie

Buna ziua.
In 2015la cererea mea am fost expulzat din Germania.
Am avut o pedeapsa de executat 2,6 luni si la jumatate. la cererea mea am fost expulzat.
Am avut pe hirtia celor din Auslanderbehorde doar 2 ani interzis dar facind adresa la ambasada am primit raspunsul ca trebuie si procurorul sa isi dea acceptul. In fine in urma unui proces justitia nu a vrut sa imi scoata interdictia pe motiv ca nu mam sinchisit sa acopar prejudiciul care m-au invinovatit.
Intrebarea este EXISTA POSIBILITATEA CA DUPA 10 ani sa expire automat sau nu va expira niciodata ??
Mersi
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:48, 14 Noiembrie 2019
Intrebati pe cineva care cunoaste legile germane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie de intrare in norvegia - calculul termenelor Alexa1313 Alexa1313 Prietenul meu a fost ridicat de poliția norvegiana pe 22-02-2011, l-au ținut arestat 45 zile după care l-au trimis in Ro cu interdictia de 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Cum aflu dacă am interdictie în germania Dominic2015 Dominic2015 În anul 2010 am fost condamnat pt înșelăciune de tribunul munchen în 2012 am fost expulzat în Romania după ce am executat 7/12 din pedeapsa de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Interdictie germania Bursucelu1 Bursucelu1 Buena seara vreau sa stiu daca interdicia care o am de 14 ani jumate daca mai este valabila este dinainte de sengen multumesc (vezi toată discuția)