avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Sunt gravida in 13 sapt si am niste nelamuriri.Am lucrat cateva luni in Anglia printr-o agentie legal cu contract de munca,m-am intors in tara si m-am angajat la o firma care s-a desfiintat intre timp eu fiind in preaviz pana in decembrie,atunci se fac 8 luni pe cartea de munca.As vrea sa stiu daca lunile lucrate in Anglia se pun la indemnizatie si ce acte imi trebuie mai exact?Mai ales ca Anglia iese in UE,oare ma afecteaza acest lucru?Eu in anglia am fost platita saptamanal nu lunar,atunci oare cum s-ar calcula platile saptamanale la indemnizatie?

Alte discuții în legătură

Cum afecteaza concediul fara plata la calculul indemnizatiei? oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, Daca in cele 12 luni de dinaintea nasterii copilului am avut perioade de concediu fara plata, cum imi afecteaza calculul indemnizatiei? risc sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mary_123454 mary_123454 Am si eu o intrebare.Am lucrat la o firma timp de 3 ani.pe cartea de munca imi apare deschisa in mai 2007 si operata pana in februarie 2008.eu practic am ... (vezi toată discuția)
Drepturi gravide nikocristea nikocristea buna ziua,acum o luna de zile am fost data in somaj,acum o saptamana am aflat ca sunt insarcinata..ce drepturi mai am in cazul in care sunt in somaj dupa 4 ani ... (vezi toată discuția)