avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

H.G 286/2011 , art.38 (1) In cazul in care, din motive obiective, nu se pot respecta data si ora desfasurarii concursului:
a) concursul se amana pentru o perioada de maximum 15 zile lucratoare;
- concursul a fost amanat( personal contractual) asta inseamna ca modific numai datele privind data sustinerii probei scrise si a interviului, (inaintea probei scrise a fost amanat concursul)
- cum se procedeaza anunt in monitor si ziar local ? sau trebuie 10 zile pe monitor? etc. multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 13 Noiembrie 2019
În situaţia constatării necesităţii amânării concursului, autoritatea sau instituţia publică organizatoare a concursului are obligaţia:
a) anunţării, prin aceleaşi mijloace de informare, a modificărilor intervenite în desfăşurarea concursului;

b) informării candidaţilor ale căror dosare au fost înregistrate, dacă este cazul, prin orice mijloc de informare care poate fi dovedit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare concurs post din sistemul bugetar laluca laluca În cat timp se poate relua un concurs pentru un post din sistemul bugetar deoarece la selectia dosarelor nu a întrunit nimeni conditiile. (vezi toată discuția)
Amanare concurs personal contractual liviu_a liviu_a Institutia publica unde.mi-am depus dosarul (functie contractuala) a publicat in ultima zi de depunere a dosarelor amanarea cu 10 zile a datei concursului cat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! angajatorul unei instituții de stat își reorganizează ... Nica70 Nica70 Buna ziua! Angajatorul unei instituții de stat își reorganizează activitatea. Pt asta suntem 7 colegi care concuram pe 6 locuri de munca cu o încadrare ... (vezi toată discuția)