avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pentru oprire interzisă.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pentru oprire interzisă.

Am print fluturaș cu luare la cunoștința/amenda pentru oprire interzisă, ca urmare sa ma duc sa întocmesc procesul verbal. Pe strada unde am parcat nu este niciun semn de circulație, nici măcar căzut sau ceva. Nu am blocat mașina nimanui, nici vreo intrare de garaj/bloc/strada. Cum procedez? Mi se arată proba foto a faptei?
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 14:21, 13 Noiembrie 2019
Nu te duci deloc, sfatul meu, daca e de la politia locala.
Poti face niste poze sa ai dovada ca nu exista indicator sau cele mentionate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cale de acces auto nesemnalizata Robka Robka Buna ziua. De curand am blocat o cale de acces auto (intrarea intr-o curte), intocmindu-mi-se un proces verbal contraventional pentru asta. De mentionat faptul ... (vezi toată discuția)
Utilizarea spaþiului public mariusmarian68 mariusmarian68 Bună ziua! Am un garaj, cumpărat în urmă cu câţiva ani. Din garaj sunt doi metri până la stradă. Deseori, câte o persoană îşi lasă maşina ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru oprire interzisa - amenda sypryano sypryano Buna ziua, Azi noapte in jurul orei 1:30 am revenit la masina parcata undeva pe str.doamnei(universitate) insa pe o straduta care din cate am inteles este ... (vezi toată discuția)