avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Dacă sint coasigurat de ce nu apar la cnas cind ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Dacă sint coasigurat de ce nu apar la cnas cind verific...Mulțumesc!

Sint coasigurat din oct.2019 iar cind verific la cnas imi spune că persoana nu este asigurată .
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:58, 13 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu apareti ca asigurat pentru ca nu a fost depusa D112 pentru asigurat, termenul este 25 noiembrie.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2019
elenazan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate de coasigurat idgam idgam Buna ziua, Poate cineva sa-mi spune de ce o persoana care este inregistrata ca coasigurata din luna Februarie nu apare pe lista asiguratilor?....am fost la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma numesc daniela cernat si am urmatoarea speta: din ... daniela cernat daniela cernat buna ziua! ma numesc Daniela Cernat si am urmatoarea speta: din octombrie 2019, nu mai am loc de munca, anul acesta sotul a facut cerere la casa de asigurari ... (vezi toată discuția)
Ce dovadă am că sunt angajată și mi se plătește cass? apar neasigurată în sistem Doina Enache Doina Enache Buna ziua! Am si eu o problema si am cam obosit sa ascult in stanga si in dreapta de aceea va cer ajutorul.. Lucrez de aproximativ 8luni la locul actual de ... (vezi toată discuția)