avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua! ma numesc Daniela Cernat si am urmatoarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua! ma numesc Daniela Cernat si am urmatoarea speta: din ...

buna ziua! ma numesc Daniela Cernat si am urmatoarea speta: din octombrie 2019, nu mai am loc de munca, anul acesta sotul a facut cerere la casa de asigurari de sanatate sa fiu coasigurata. ei cer ca eu sa platesc contributia retroactiv....este stipulat asa ceva in vreo lege? nu are logica. multumesc
Cel mai recent răspuns: daniela cernat , utilizator 20:38, 29 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
La angajator se depune cererea pentru coasigurat, se ataseaza documente care dovedesc ca nu aveti venituri, angajatorul depune lunar D112 si apareti ca si coasigurat.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie depuse la angajator? ... Chloej Chloej Documentele de coasigurare nu e suficient sa fie depuse la angajator? Iar angajatorul, mai depune alte documente in afara de d112 pentru a trece coasiguratii? ... (vezi toată discuția)
Dovada asigurat cass pentru femei gravide care nu realizează venituri miha_r miha_r Bună ziua, Dna dr. de familie m-a informat ca femeile gravide sunt asigurate în sistemul public de asigurări de sanatate, chiar și în cazul nerealizării ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate bogdanel29 bogdanel29 buna ziua as dori si eu sa intreb daca eu nu lucrez nicaieri ca nu pot cat m-ar costa asigurarea de sanatate datimi un raspuns daca doriti (vezi toată discuția)