avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Viata de cuplu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Viata de cuplu

Buna seara! Stau cu sotul meu de 10 ani de 4 ani suntem cununati. Avem o fetita de 9 ani. Dar sunt prizionera lui ne trateaza urat. Bani nu prea ne da. Casa in care stam este bun comun cu fosta sotie! Eu vreau sa divortez ca numai suportam situatia. Eu nu lucrez adica lucrez dar ca manichiurista acasa si cheltuielile casei le acopar eu nu am nimic si pe nimeni! Ce se intampla in situatia data? Ar putea castiga fetita de la mine? As avea vreo sansa sa plec cu fetita undeva? El mereu ne ameninta ca ne da afara din casa! Poate face acest lucru?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Gabriel's, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:29, 14 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, puteti pleca cu fetita dar va trebui sa ii asigurati un loc decent de trai. Puteti opta pt chirie eventual. Va poate da afara din casa ca nu aveti niciun titlu.
E normal sa isi dea afara si propriul copil?
acest răspuns util
As avea vreo sansa sa plec cu fetita undeva?

E normal sa isi dea afara si propriul copil?

nu imi dau seama daca vreti sa plecati sau vreti sa ramaneti.. Puteti sa plecati cu copilul daca aveti unde va muta si cu ce va intretine, puteti ramane ca nu va poate evacua.. pe dvs nu va poate da afara pana la divort, pe copil pana la majorat.
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2019
gi-jane2, moderator
Vreau sa plec da...dar as pleca in alta tara....si fara acordul lui nu cred ca pot.
acest răspuns util
Dvs puteti, nu si cu copilul.
Daca dovediti ca interesul copilului e sa vina cu dvs in strainatate, puteti obtine in instanta, suplinirea acordului tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familie - vreau să divorțez Gabriel's Gabriel's Buna seara! Sunt o mamica in varsat de 35 de ani si am cu sotul actual o fetita de 9 ani! El are 48 de ani. Din pacate el este tot mai rau pe zi ce trece. Ne ... (vezi toată discuția)
Prin divort imi poate lua copilul? Efrosenia Efrosenia Buna ziua! Am nevoie atat de mult de ajutorul dumneavoastra. Sunt din Republica Moldova, casatorita in Romania cu un cetatean roman de un an. Impreuna avem o ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor maria_raducu maria_raducu Buna ziua. Doresc sa divortez de sotul meu. Suntem casatoriti de 11 ani si avem o fetita de 8 ani. Motivul este abuzul emotional asupra copilului de catre tata ... (vezi toată discuția)