Salutare tuturor! Anul trecut am divortat din vina ambelor parti si am tot asteptat sa ne trimita sentinta de divort acasa, la fiecare in parte, dar se pare ca ceea ce nu stiam noi (de fapt nu ne-a informat avocatul nostru) e ca pentru eliberarea acesteia trebuie sa inaintam o cerere judecatoriei. Este adevarat acest lucru si daca da de ce acte am nevoie si cam cat ar dura?
Va multumesc pentru atentie.
Potrivit art266 Cpc-"Hotararea se va comunica partilor, in copie, in cazul cand aceasta este necesara pentru curgerea termenului de exercitare a apelului sau recursului.
Mergeti la judecatoria unde s-a judecat procesul, si faceti o cerere de recomunicare sentinta, pe care o depuneti la registratura.
buna ziua
de egula si obligatoriu sentinta de divort se comunica partilor pentru a da posiblitatea curgerii termenului de recurs , daca nu vi s/a comunicat mergeti la instanta care a pronunutat divortul si faceti o cerere in acest sens si cereti recomunicarea pentru ca veti avea nevoie de aceasta sentinta daca veti dori sa va recasatoriti .
bafta
av hd
Intrebare
delia_h2006
eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim civil,dar nu reusim sa legalizam sentinta lui de divort.divortul dintre el si fosta sotie a fost de comun ... (vezi toată discuția)