avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu de cotizare incomplet
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu de cotizare incomplet

Am depus actele necesare pentru pensie limită de vârstă, anterior fiind în pensie de boală , fără perioadă întreruptă între ele. Îmi lipsesc 5 luni pentru a avea stagiul complet de cotizare de 30 de ani. Cum îmi va afecta acest lucru cuantumul pensiei ce o voi primi și ce modalitate de remediere există. Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala - care este procentul de reducere a pensiei daca depasesti stagiul complet de cotizare? olymariana olymariana buna ziua. am un stadiu de cotizare de36 ani3 luni ,sint nascuta la 16 05 1956 si doresc sa depun actele pentru pensie anticipata s-au anticipata partial dar ... (vezi toată discuția)
Dilema pensionare anticipata Inna 05 Inna 05 Buna ziua Daca sunt nascuta in 05.1954, actualmente pensionata pe caz de boala din 03.2007, cu o vechime de 29 de ani si 8 luni, in ce conditii pot ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala elisia elisia Buna seara!Cu mult respect,va rog f mult spuneti.mi cand pot iesi la pensie anticipata partiala dupa 30 de ani vechime in munca cu stagiul de cotizare de 30 ... (vezi toată discuția)