avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigiu

Bună ziua. În anul 2008 bunicii mei au început construcția unei case. (finalizată și în folosință in prezent). In anul 2016 aceștia au decis să facă și gardurile care imprejmuiesc casa deoarece când au făcut casa, nu nai aveau bani să facă și gardul. In 2016 li s-a spus că din păcate nu se poate face gardul deoarece nu le iese pământul. Vecina intrase pe proprietatea noastră cam 16 m2. Au încercat să discute cu vecina să ajungă la o înțelegere și nu au reușit. Așa că s-a ajuns in tribunal. Aici, in urma unei expertize s-a arătat că a intrat pe pământul nostru. Am depus la dosar act de proprietate, cadastre, ridicari topo, PUD... Astăzi ni s-a spus că vor acte care să arate de unde provine pământul. Dar noi am depus certificatul de proprietate. Ce alt act poate dovedi proveniența pământului? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriella1431 , utilizator 13:24, 15 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Am actul de proprietate avizat recent de OCPI... Pământul a fost a stra-bunicii mele. Ea l-a donat bunicilor mei. Stea-bunica a murit acum 3 ani, iar bunicul a murit acum 2 ani. Iar actul de proprietate este unicul act care îl avem pentru acel pământ
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Harta cadastru milikutza milikutza Buna seara! Va rog sa-mi spuneti cum pot afla daca vecinul meu are facut cadastru la pamantul si casa pe care le detine de 3 ani. Doreste sa-si faca gard si ... (vezi toată discuția)
Probleme vecin cu pamantul nics nics Buna ziua. Vecinul si-a facut cadastru si nu a respectat hotarul, cadastristul a masurat ce ia aratat, si-a facut cadastrul peste hotar si ne-a luat 500 m2 din ... (vezi toată discuția)
Cadastrul vecinului intocmit gresit Silvia25 Silvia25 Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie: Vecinul meu si-a intocmit cadastrul in anul 2007 si a fost intocmit gresit deoarece punctele ... (vezi toată discuția)