avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Buna ziua,
Este legal ca angajatoul sa nu inregistreze cocediul medical, iar acesta sa fie inlocuit cu concediu de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 15 Noiembrie 2019
Nu este corect , dar nici legal ...concediul.medical nu poate fi înlocuit de concediul de odihnă.

Sesizări ITM-ul cu privire la neregulile din pontajul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu de odihna NLY007 NLY007 Buna seara.Am si eu o mare nelamurire daca ma poate lamuri si pe mine cineva,mai pe larg este vorba de concediu de odihna am vreut sa imi iau concediu de ... (vezi toată discuția)
Neacordare concediu de odihna si concediu fara plata Ana maria Fetcu Ana maria Fetcu Sunt angajat in cadrul unei institutii de stat. Arat ca pe anul 2013 nu mi-am putut efectua in intregime concediul de odihna, iar din martie 2014 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna anticipat crisana crisana Buna ziua.Vreau sa va intreb la cate zile de concediu de odihna am dreptul(in contractul colectiv de munca sunt trecute 21)daca concediu de maternitate se ... (vezi toată discuția)