avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Retragere acte divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Retragere acte divorț

Buna ziua ,daca reclamantul doreste sa isi retragă cererea de divorț după ce a fost acceptată pronunțarea acestuia ,mai poate face recurs? Se mai poate răzgândi pe ultima 100 de m? Daca da ,ce anume trebuie sa faca si in cat timp ?
Cel mai recent răspuns: DanielaLenutaNicolae , utilizator 15:55, 15 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ONU EMIL ONU EMIL Daca eu am intentat divort cu partaj voluntar care a fost acceptat acum 3 luni urmand sa vina pronuntarea acasa mai pot face ceva pentru a ma pune in sit. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! l.am dat in judecata pe fostul sot pt majorarea pensiei ... DMihaelaD DMihaelaD Buna ziua! L.am dat in judecata pe fostul sot pt majorarea pensiei alimentare,iar doamna presedinte a dat pronunțare 1/3 pentru amandoi copiii.Fostul sot ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord Claudia33 Claudia33 Buna ziua, as vrea un raspuns urgent, sunt casatorita de un an, nu avem copii, si de un timp stam separat din cauza unor probleme, dar totusi ne-am mai ... (vezi toată discuția)