avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Hotarare judecatoresc
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Hotarare judecatoresc

Buna seara. Daca ín hotarare de divorti e scris gresit numele fetitei mele.cum procedez?
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
Adel30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adel30 , utilizator 07:11, 21 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solutia este sa formulati o cerere prin care sa solicitați îndreptarea erorii materiale strecurate în sentința.
Si cat timp dureaza regtificarea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cam 10 zile, doar ca uneori se dau 15 zile pana ramane definitiva.
Ám depus cererea, acolo Doamna mi-a zis ca poate dureaza 30 de zile, pentru ca sí ín hotarare Era 30 de zile termenul.

Alte discuții în legătură

Data ramanere definitiva a unei sentinte de divort cafea1 cafea1 Buna. imi puteti spune care este data ramanerii definitive a unei sentinte de divrt in conditiile in care actiunea s-a inregistrat pe rolul judecatoriei la ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila plin cu greseli pendre pendre Am divortat am primit sentinta civila plina cu greseli la data de nasterea copilului in loc de 06.05.2001 scrie 05.11.1993 peste tot. Langa asta mai trecut is ... (vezi toată discuția)
Îndreptare eroare materială Monica888 Monica888 Bună ziua, Am formulat și eu astăzi o cerere de îndreptare a erorii materiale strecurată într-o Sentință pronunțată de tribunal-secția se ... (vezi toată discuția)