avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent

Am fost data afara acum 15 zile din motive ce tin de firma(nu mai sunt bani , criza),am stat in preaviz si vroiam sa stiu daca pot cere un salariu compensatoriu cum am auzit.
astept raspuns urgent
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:48, 3 Decembrie 2009
CCMUN
Art. 78. - (1) La încetarea contractului individual de muncă din motive ce nu ţin de persoana salariatului, angajatorii vor acorda acestuia o compensaţie de cel puţin un salariu lunar, în afara drepturilor cuvenite la zi.
(2) Prevederile alin. (1) sunt aplicabile atunci când încetarea contractului individual de muncă a intervenit ca urmare a unor motive ce nu ţin de persoana salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Edeltraud Weiss Edeltraud Weiss pe data de 28.04.2010 am primit urmatoarea notificare: avand in vedere dificultatiile ec-financiare conducerea a hotarat desfiintarea postului ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu madalina85 madalina85 Buna ziua! Firma la care lucrez da faliment! Astept sa fiu concediata!Vreau sa stiu daca voi primi salariu compensatoriu! In contractul nostru colectiv de ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului in cazul concedierii alex_c alex_c Buna ziua, Am fost instiintat ca voi primi un preaviz de 15 zile lucratoare, deoarece postul meu va fi relocat. As dori sa stiu daca in acest caz, cand nu ... (vezi toată discuția)