avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cnas neasigurată
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cnas neasigurată

Buna ziua ,am 3 luni de când sunt angajata și știu foarte bine că șeful meu îmi plătește taxele deci la cnas par neasigurată ,puteți să îmi spuneți de ce ?
Cel mai recent răspuns: tina_tm , utilizator 22:34, 15 Noiembrie 2019
"Sunt salariat dar figurez ca persoana neasigurată. Ce trebuie să fac?

Salariații si coasiguratii acestora apar asigurați în baza de date exclusiv pe baza raportărilor efectuate de către angajatori catre ANAF si ulterior, retransmise de catre ANAF cesei de asigurări de sănatate. Dacă sunteţi declarat ca asigurat/ co-asigurat la o casă de asigurări de sănatate, este necesar să vă adresaţi acestei institutii, în vederea identificării pe CUI si CNP a erorilor de transmitere/întocmire a D112 (fie cu adeverinţa de salariat, fie cu D112). Pentru verificare, accesati aici: [ link extern ] "
Text preluat de pe : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada coasigurat Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua Cu ce document trebuie sa se prezinte la medic o persoana coasigurata in baza contractului de munca a fiicei sale? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Asigurat casmb toderita toderita Buna ziua, lucrez la o firma care plateste la zi toate darile catre stat.Am mers la medicul de familie si din luna iulie nu mai apar ca asigurat la CASMB( am ... (vezi toată discuția)
Pachet minimal asigurat cnas kamytza01 kamytza01 buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca se poate. La scanarea cardului de sanatate de catre medicul de familie am aparut in baza de date cnas ca ... (vezi toată discuția)