avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare

Buna ziua!
In iunie 2018 o angajata din subordinea mea a fost gasita cu o lipsa in gestiune de 3842 lei. Nu am ajuns inca in instanta deoarece am asteptat o rezolutie in urma celor intamplate si chitantele prin care acei bani au fost incasati de institutie. Imediat dupa acest incident am preluat intreaga gestiune, dar nici acum nu am nicio rezolutie, niciun document din care sa reiasa ca suma a fost achitata. Este tarziu sa merg acum in instanta?
Trebuia depusa plangere penala la politie sau parchet, pentru delapidare.
Sfatul meu este sa mergeti cu toate actele la avocat deoarece trebuie totul analizat in amanunt.
Dupa o analiza juridica cu actele in fata, avocatul isi va putea expune un punct de vedere.
Avand in vedere ca a trecut aproape 1 an si jumatate se mai poate face ceva? Nu este prea tarziu pentru a depune plangere penala la parchet?
Se poate depune.
Nu dreptul de a depune plangerea este problema dvs. ci faptul ca trebuie redactata intr-o forma juridica cu respectarea legii si expunerea probelor in acuzare intr-un mod cat mai concis.

Alte discuții în legătură

Ce urmeaza dupa nup? george70 george70 Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar ... (vezi toată discuția)
Citat ca intimat spike00spiegel spike00spiegel Buna ziua Anul trecut pre vremea asta mi sa facut o plangere penala nefondata am dat declaratie mi sa zis c voi primi NUP ca faptele nu se confirma si la ... (vezi toată discuția)
Acces la dup - parte vatamata nelush2103 nelush2103 As dorii sa stiu daca o persoana care are calitatea de parte vatamata in cadrul unei plangeri penale, plangere care a primit rezolutia de NUP, poate sa ... (vezi toată discuția)