avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot cere un desfasurator a ratelor lunare pentru un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot cere un desfasurator a ratelor lunare pentru un credit acordat in anul 2008 de la banca,?

Am fost executati silit dupa ce am contactat un avocat si ar avea nevoie de desfasuratorul respectiv.Oare am vreo sansa sa obtin de la banca ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:27, 17 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu cred ca veti obtine si nici nu cred ca e nevoie.
De cand nu ati mai platit si de cand sunteti executat silit ?
Cine e creditorul dvs , a ramas banca sau ati fost cedat unei firme de recuperari reante ?
Creditul s-a acordat in 2008 si am platit un an si ceva ratele, dupa ce mama a decedat (era si coplatitor) nu am mai avut cum sa platesc ratele.
Banca a predat creantele pentru o firma de recuperare., apartamentul a fost executat silit acum doi ai dar si asa a ramas 20.000 euro de platit.
Avocatul vrea sa demonstreze ca la vremea respectiva rata era de 300 iar salariul meu era mult mai mic, pentru asta avem nevoie de desfasurator.
Dacă creditul scadent anticipat a fost cesionat către o firmă de recuperare, nu mai aveți nici o treabă cu banca.
Sugerați-i avocatului să vă studieze dosarul execuțional de la executorul judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita ContSters243672 ContSters243672 Buna ziua. Am contractat in anul 2008 un credit ipotecar de 60000E si timp de aprox. doi ani am platit ratele la zi, dupa care am ramas cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin proprire danarr danarr am un credit la banca,am platit lunar rata,dar in ultimele luni am depus o suma mai mica decat rata.Azi am fost sunata de la servici si mi s-a spus ca au ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)