avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenzi
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenzi

Buna seara.Am fost la primarie sa plătesc impozitul pentru o autoutilitara si doamna de la taxe si impozite mi-a tăiat chitanța pentru amenzi de circulație.Eu nu am permis auto ,masina este pe numele meu iar amenzile sunt pe numele sotului meu.Va rog frumos sa-mi spuneti daca au dreptul legal sa -mi oprească mie banii si ce se intampla cu impozitul meu.Mentionez sunt persoana cu handicap gradul doi. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:51, 17 Noiembrie 2019
Autoutilitara este bun comun al ambilor soti, chiar daca este pe rolul dvs. Codul fiscal spune ca se incaseaza intai amenzile si apoi, impozitul. Deci, este conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina cu certificat de atestare fiscala cu datorii pe numele sotului rroxica rroxica buna ziua am o masina pe numele meu si am vandut-o unui om din alt oras, urmand sa facem schimb de certificare de atestare fiscala am fost la primarie pt ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto alina_berechea alina_berechea Va rog să-mi spuneți dacă în situația în care eu sunt o persoana încadrată în grad de handicap, iar soția mea a cumpărat în timpul căsătoriei cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu datorii pe numele sotiei manieratul manieratul buna ziua .am fost saptamana trecuta la directia de taxe si impozite pentru a lua cerificatul de atestare fiscala adica acea stampila pe contractul de vanzare ... (vezi toată discuția)