avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare caffe bar si minimarket
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare caffe bar si minimarket

Salutare!
As dori sa deschid undeva la sat intr un spatiu, un caffe bar si un mini market, mentionez ca este un spatiu cu doua incaperi
Deci una va fii caffe bar iar cealalta magazin
Oare imi puteti spune de ce autorizatii este nevoie mai exact si care sunt obligatorii si cum incep demersurile pentru ele ? Mentionez ca pana acum am facut si indeplinit toti pasii pentru infiintarea SRL ului
Si mai am doar autorizatiile/avizele
Va multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui cod caen + alta denumire a punctului de lucru IoanaZub IoanaZub Buna ziua, am un SRL infiintat acum ceva timp care a avut ma multe domenii de actvitate. In prezent a mai ramas doar un mini market si intentionez sa deschid ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru deschiderea unui restaurant RazvanSN RazvanSN In primul rand \"Buna ziua\" si bine v-am gasit pe acest forum . De curand am achizitionat un apartament la parterul unui imobil si intentionez sa fac un ... (vezi toată discuția)
Vreau sa intru in afaceri weokare weokare buna ziua vreau sa intru in afaceri sa imi deschid o discoteca/bar/club m-am interesat de inchiriat un spatiu vreau sa stiu imi trebuie o societate comerciala ... (vezi toată discuția)