Buna seara. Detin o jumatate dintr-o casa cu acte. iar jumatatea cealalta este detinuta de sora mea. Iar acoperisul comun este schimbat de mine cu ideea de a amenaja camere in pod. In acest sens sora mea mi-a cedat partea ei de pod la notar printr o declaratie autentificata precum imi cedeaza podul casei pentru al amenaja in interesul meu .iar eu am finalizat constructia ....pe baza declaratiei autentificata la notar de sora mea pot scoate autorizatie de construire pe numele meu? Multumesc.
Multumesc. Dar acum dupa ce am construit eu camera in podul casei surorii mele poate sa isi revendice podul inapoi .dupa ce la cedat printr o declaratie autentificată?
Depuneti la primarie cerere ptr certificat de urbanism pentr amenajare pod. Vedeti ce se solicita pentru autorizatia de amenajare pod. In momentul de fata Legea 50 a fost modificata. Faceti documentatia pentru obtinerea autorizatiei de construire. Avand acea declaratie, faceti toate demersurile in numele dvs. Daca aveti deschisa cartea funciara, dupa ce obtineti autorizatia , treceti podul pe numele dvs. Vor fi mai multe avize de luat. Posibil sa va solicite expertiza privind structura casei, etc.
Mansardare locuinta
gabr
Buna. De curand mama mea mi-a donat o jumatate dintr-o casa iar cealalta jumatate a casei i-a donato surorii mele prin apartamentare la fiecare dintre noi ... (vezi toată discuția)