avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mansardare locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mansardare locuinta

Buna. De curand mama mea mi-a donat o jumatate dintr-o casa iar cealalta jumatate a casei i-a donato surorii mele prin apartamentare la fiecare dintre noi .intrebarea este podul casei este comun ? In jumatarea mea de casa vreau sa fac o mansardare .pot face deasupra proprietatii mele ?
Cel mai recent răspuns: gabr , utilizator 10:59, 21 Iulie 2020
Bună ziua, puteți construii în baza unei autorizație de construire emis de către primărie cu acordul surorii dumneavoastră!
Multumesc.dar eu detin o declaratie notariala in care scrie "sa amenajeze .in interesul sau .podul comu al caseide locuit in scopul deva deveni locuibil .fara insa ca prin acest acord sa mi se diminueze dreptul de proprietate asupra cotei parti indivize din partile comune". Intrebarea este ma ajuta aceasta delaratie a ei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . detin o jumatate intr-o casa iar in cealalta jumatate ... gabr gabr Buna ziua . Detin o jumatate intr-o casa iar in cealalta jumatate o detine sora mea .pe partea mea de pod vreau sa fac o mansardare iar sora mea mi-a dat un ... (vezi toată discuția)
Declaratie autentificata Gabi san. Gabi san. Buna ziua. Detin o jumatate de casa cu acte iar in cealaltă jumatate o detine sora mea .podul casei este comun. Sora mea mi-a dat o declatatie notariala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat un apartament la mansarda unui bloc nou, ... Cameliaph Cameliaph Buna ziua! Am cumparat un apartament la mansarda unui bloc nou, dar din cauza unor vecini plecati in strainatate si despre care nu stim nimic, noi, cei de la ... (vezi toată discuția)