avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare Spalatorie Auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare Spalatorie Auto

Buna ziua .imi puteti spune ce acte mi-ar trebui pentru infintarea unei spalatori auto ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:28, 18 Noiembrie 2019
Vedeti daca va sunt de ajutor aceste link-uri:
[ link extern ]

[ link extern ] /
Pentru a ajunge la autorizatii trebuie sa detineti un proiect intocmit de o firma autorizata. In proiect trebuie sa fie cuprinsa inclusiv statie de epurare ape. Sunt necesare avize de la vecini pentru amplasament (date la notar), Agentia de mediu, ISU-psi, primarie.
La punerea in functiune este necesar PV de receptie finala a lucrarilor, autorizatie de la ISU-psi, autorizatie sanitara, autorizatie de functionare de la ITM, autorizatie de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare spalatorie cisterne auto ioanciorba ioanciorba Buna ziua. Poate sa imi spuna cineva de ce acte am nevoie pentru o spalatorie auto de cisterne ? (vezi toată discuția)
Spalatorie auto Vrabiedanut Vrabiedanut Ce avize, aprobări, etc , sunt necesare pentru amplasarea unei spălătorii auto self service pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Doresc sa imi fac o spalatorie mobila. alexicb alexicb Buna ziua, doresc sa imi fac o spalatorie mobila, care vine la tine acasa sa iti spele masina. Nu o sa folosesc apa, o sa fie solutii care se sterg, adica nu ... (vezi toată discuția)