Bună seara , am o problemă și din experiența dvs. vreau să știu ce șanse am . Încep prin a spune că în urmă cu aproximativ 1an jumate când am plecat de la concubin și am lăsat copilul , după o lună la insistențele lui m-am întors dar după o zi am decis să plec din nou , el fiind la servici am dus colilul la socrii spunându-le că i l-am adus să aibă grijă de el ei insistând să îl iau cu mine , eu am refuzat. După ceva timp concubinul mi-a spus că îmi aduce copilul iar eu am refuzat , că nu îmi trebuie pentru că plec în străinătate , lucru care l-am și făcut , până în prezent , cu excepția la 3-4 luni care am mai venit în țară. În tot acest timp l-am vizitat de maxim 8 ori , cu bani nu am ajutat decât de 3-4 ori sume infime gen 50-70 euro și un vaccin plătit de mine , dar când am părăsit domiciliul conjugal am continuat o lună să cheltui prenatalul pt mn iar pe urmă l-am întrerupt. Am insistat să ne împăcăm iar acum nu mai vrea concubinul , iar eu acum vreau să deschid proces să câștig custodia copilului. Precizez că eu am 22 ani , el 32 , eu stau la țară cu bunica și fratele , acum m-am angajat și eu , el are apartamentul lui , are părinții lângă el cu apartamentul lor , tatăl lui e pensionar , mama lui lucrează , ei l-au ajutat cu creșterea , concubinul lucrează de cel puțin 10 ani , are un servici stabil și destul de bine plătit , nu bea în exces , nu droguri , nu pierde nopțile. Ce șanse am să câștig custodia?
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
07:16, 18 Noiembrie 2019