avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata credit obtinut in alta tara membra UE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata credit obtinut in alta tara membra UE

Buna ziua,

Ma aflu in situatia imposibilitatii platii unui credit obtinut intr-o tara membra UE. M-am mutat inapoi de aproape 6 luni si primesc zilnic mesaje si telefoane in legatura cu acest subiect. Ma pot executa recuperatorii dat fiind ca nu mai locuiesc acolo si probabil nu ma voi mai intoarce?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:13, 19 Noiembrie 2019
Puteti fi executat silit si aici in tara, nu e problema.
Deci tre sa fug peste ocean. Aveti idee in cat timp se prescriu aceste datorii?
prescriptia e o sanctiune pt creditorul care sta nepasator si nu incearca sa isi recupereze banii. Nu pare a fi cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea unei datorii bancare rolandcojocaru rolandcojocaru In cati ani se prescrie datoria pe care o persoana fizica o are la o banca? Mai exact cand,de la timpul in care a fost contactat creditul sau de cand s-a ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creditului ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am discutat ieri cu cineva o situatie si e nevoie de niste minti luminate pentru a deslusi misterul. Persoana are un credit la banca X luat in ... (vezi toată discuția)
Credit in strainatate antoniopodea antoniopodea Buna tuturor, Am nevoie de ajutorul oricui, si sper ca aici il voi obtine, cel putin in teorie. Sora mea lucreaza in EAU, Dubai. Acolo, in baza salariului, ... (vezi toată discuția)