avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Exista o modalitate privind notificarea unei persoane ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Exista o modalitate privind notificarea unei persoane privind intentia depunerii unei plangeri impotriva acesteia?

Scenariu: Persoana A descopera o neregula intr-un contract incheiat cu persoana B. Persoana B recunoaste vina (verbal) si este dispusa sa indrepte greseala cerand un ragaz pentru a face demersurile necesare. Dialogul continua timp de mai multe luni, apoi brusc persoana B nu mai este de gasit (telefonic, cel putin).

Pasul urmator, evident, ar fi depunerea unei plangeri. Din consultarea initiala cu mai multi avocati, este o situatie penala.

Totusi, inainte de a face asta, exista vreo posibilitate ca persoana B sa fie instiintata ca acest lucru se va intampla? Ma gandesc la o forma legala, o terta, nu ca o amenintare in scris ca se va intampla asta.
Descrieti exact situatia de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori Mayly Mayly Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu privire la o problema de-a mea,destul de grava, cred eu. Am 16 ani si anul trecut, cand aveam 15 ani m-am culcat cu un ... (vezi toată discuția)
La cine depun cerere detaliere sume? kristinikanasa kristinikanasa Buna seara, Parte integranta a unei situatii incurcate ce dureaza de mai bine de 1 an, ma confrunt cu urmatoarele: - contract telefonie mobila cesionat catre ... (vezi toată discuția)
Pot reclama un caz de inselaciune daca nu am acte? Vixy00 Vixy00 In luna noiembrie a anul trecut am imprumutat o cunostinta cu bani. Si fiindca ne cunosteam i-am imprumutat banii fara sa fac nici un act. Persoana respectiva ... (vezi toată discuția)