avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... La cine depun cerere detaliere sume?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

La cine depun cerere detaliere sume?

Buna seara,
Parte integranta a unei situatii incurcate ce dureaza de mai bine de 1 an, ma confrunt cu urmatoarele:
- contract telefonie mobila cesionat catre firma recuperare
-in urma nenumaratelor insistente si somatii s-a recurs la platirea acestei facturi si s-a lichidat dosarul;
-intre timp investigatiile continua (abonatul a avut 2 numere de telefon) si chiar firma de telefonie mobila mi-a oferit un extras de cont (fara ca eu sa cer detalii despre numarul cesionat) in care am descoperit nereguli pentru facturi ce au precedat factura mentionata in dosarul de lichidare de la compania de recuperare
-in aceste conditii eu mai am dreptul sa cer informatii referitoare la neregulile descoperite in acel extras de cont, si daca da cui?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:05, 12 Mai 2010
Contractul dvs a fost cesionat recuperatorului,care se subroga in drepturile creditorului initial si devine noul dvs creditor,operatie ireversibila
Pe cale de consecinta ,orice demersuri cu scopul achitarii creditului,clarificarii naturii anumitor sume ,se vor intreprinde direct si strict recuperatorului
Va multumesc. Cum se poate rezolva cazul in care un numar de telefon (contract) a avut 2 coduri client si unul este cesionat, iar celalalt nu? Eu am informat partile despre aceasta eroare dar nimeni nu mai zice nimic. .....
Va referiti la situatia in care un contract a beneficiat de utilizare concomitenta din partea a 2 utilizatori?
Buna ziua,
Nu. Un contract pentru acelsi numar de telefon, cu un singur utilizator care a avut atasate 2 coduri client in urma unei erori de sistem a companiei de telefonie. In aces moment acelasi contract este si cesionat si nu, daca ma pot exprima asa.
Va multumesc.
kristinikanasa a scris:

Un contract pentru acelsi numar de telefon, cu un singur utilizator care a avut atasate 2 coduri client in urma unei erori de sistem a companiei de telefonie. In aces moment acelasi contract este si cesionat si nu, daca ma pot exprima asa.

Din punct de vedere legal sustinerea dvs nu poate opera,ea este evident credibila ca si eroare
Urmare mentiiunii dvs de erori de sistem va revine obligatia sa sesizati oficial operatorul de telefonie ,in vedere indreptari erorii care ii apartine in exclusivitate

Alte discuții în legătură

Acces informatii contract reziliat kristinikanasa kristinikanasa Buna ziua, Din motive numai de ei stiute, mi s-a reziliat contractul cu o companie telefonie mobila, ultima factura fiindu-mi emisa pe 5 Mai 2009. Am tot ... (vezi toată discuția)
Incalcare contract Cosmin C Cosmin C Buna ziua, Sunt abonat al unei companii de telefonie mobila. In data de 23..11.2011 am solicitat rezilierea contractului si trecerea pe abonament al ... (vezi toată discuția)
Datorie telefonie mobila pmirceas pmirceas In 2009 am reziliat contractul societatii comerciale cu operatorul de telefonie Vodafone prin portare catre alt operator. Cu 2 luni inainte de expirarea legala ... (vezi toată discuția)