In 2009 am reziliat contractul societatii comerciale cu operatorul de telefonie Vodafone prin portare catre alt operator. Cu 2 luni inainte de expirarea legala a contractului. Conform contractului dumnealor au emis facturi si pe cele 2 luni pentru reziliere inainte de termen. Nu s-a achiat debitul din diverse motive si incepand cu din 2011 au cesionat creanta catre o firma de recuperari. Se exercita presiuni telefonice lunare, somatii scrise etc. pentru recuperarea debitului, firma de recuperari continua sa puna penalizari.
Le-am comunicat ca creanta s-a prescris conform legislatiei in vigoare, lucru acceptat telefonic verbal de ei dar au afirmat ca vor continua demersurile pentru recuperarea debitului si ca vor pune penalizari in continuare.
Le-am sugerat sa utilizeze caile legale pentru recuperarea debitului - actionare in instanta stiind ca nu o pot face. Le-am comunicat ca orice comunicare telefonica este inutila, se ne contacteze in scris pentru a avea dovezi in instanta daca este necesar. Tot ce am primit sunt somatii.
Numarul de telefon este proprietate personala, nu este public, continua sa hartuiasca.
Le-am cerut factura pe restante - document contabil. Nu il emit, nu il pot emite.
Abonament telefon
floraresu
Buna ziua, am avut un abonament in 2009 la care am renuntat fara sa-l reziliez. In 2010 am primit o somatie de plata ( de la recuperatori) si am platit ... (vezi toată discuția)