avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transport alternativ
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transport alternativ

Bună ziua! Caut pe cineva care sa îmi ofere consultanta în domeniul transportului alternativ în special pe partea de contabilitate( taxe, impozite, tip de contact). Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala, pfa sau srl ? anitsirc anitsirc [i]Buna ziua! Apreciez raspunsurile primite in acest forum, sunt oferite de oameni competenti. Orice raspuns imi veti oferi va fi binevenit si ma va ajuta ... (vezi toată discuția)
Pfa schimbare activitate loredana291 loredana291 Buna ziua, am un PFA pe comert si doresc sa schimb domeniul de activitate respectiv transport si logistica intracomunitar in acest domeniu am lucrat ca ... (vezi toată discuția)
Colaborare între pfa și firmă de taxi Siriuss Siriuss Bună ziua. Vreau să fac un contract de colaborare între mine, cu PFA, cod CAEN activitate de taxi, și o firmă pentru care să fiu șofer pe mașina ... (vezi toată discuția)