avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa pentru succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa pentru succesiune

Buna ziua!unchiul meu a decedat acum patru luni si a ramas sotia si trei copii,cat costa succesiunea daca vrea sotia sa o deschida?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:00, 18 Noiembrie 2019
despre costuri, discutati cu notarul, oricum, va taxeaza raportat la valoarea mostenirii.
Costurile depind de valoarea bunurilor din masa succesorala, valoare care se calculeaza in functie de zona, anul constructiei, suprafata etc etc.
Pentru un calcul, va adresati unui birou notarial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mama mea a decedat în octombrie 2021 și eu și ... adinutza61 adinutza61 Bună ziua! Mama mea a decedat în octombrie 2021 și eu și sora mea vrem să deschidem succesiunea. Masa succesorala cuprinde doar un apartament cu două ... (vezi toată discuția)
Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare drepturi succesorale fara certificat de mostenitor Epuree Epuree Buna ziua, Bunicii au avut 5 copii, eu sunt nepotul bunicilor. Ordinea celor morti este, primul un unchi (are 4 copii in viata si sotia moarta), al doilea ... (vezi toată discuția)