avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare administrator SRL

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea speta: sunt asistent manager in cadrul unui SRL, seful meu a primit o condamnare definitiva de 2 ani inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala. Mi-a propus sa fiu eu administrator. Este ok sa accept, in sensul in care nu voi fi trasa la raspundere pentru faptele lui din trecut? Raspund de aici incolo sau pot fi afectata si de ce a facut el ? Eu vreau sa il ajut, dar am 3 copilasi mici si nu vreau sa ma leg, daca nu ma doare.... nu suntem rude sau altceva, decat ca am 10 ani de cand lucrez in firma.......multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: crisstiniss2000 , utilizator 11:56, 22 Noiembrie 2019
Un sfat, va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: o cunoștință ... AndreiUrsanu AndreiUrsanu Bună seara am câteva întrebări legat de o speță: O cunoștință a fost recent condamnată la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare într.un caz ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru pozitie de conducere cu studii medii laurafrincu laurafrincu Buna ziua. Am nevoie de ajutor, va rog. Lucrez la o firma privata de aprope 2 ani, si in acest timp am promovat la o functie de conducere, respectiv Serial ... (vezi toată discuția)
Persoana condamnata ...... mary-2012 mary-2012 Buna seara! Am si eu o intrebare la obiect: O persoana care a primit condamnare cu suspendare intr-un dosar penal ( evaziune fiscala ) poate parasi ... (vezi toată discuția)