avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am dosar penal la regimul circulatiei cu decesul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am dosar penal la regimul circulatiei cu decesul victimei.Apartinatorii pot deschide proces civil până la soluționarea?

Dosarul penal are propunere de clasare dar nu a ajuns la parchet.Mi se cer date personale că intervenient.Sa le dau?

Alte discuții în legătură

Tergiversare dosar penal abandon de familie desirelia75 desirelia75 un dosar penal privind savarsirea infractiunii de abandon de fam a stat 1 an la politie in cercetare si a plecat la parchet cu propunere de trimitere in ... (vezi toată discuția)
Intrebare timp solutionare dosar laudiscristi laudiscristi care ar fi timpul de solutionare al unui dosar trimis spre clasare (vezi toată discuția)
Plangere inselaciune BBQ2 BBQ2 In luna iulie a acestui an o persoana cunoscuta mi-a propus sa merg cu ea la mare intrucat putem beneficia de un pret bun. Prietenul ei facea rost de cazare ... (vezi toată discuția)