Bună ziua,,
Este nevoie de actul de proprietate când se face o plângere la parchet fata de dispoziția de clasare a unui dosar penal?Mai concret se clasează fapta de distrugere a unui geam din cauza lipsei de discernământ și se propune luarea măsuri de siguranță a internării medicale 110cp.
Avocatul îmi cere actul de proprietate, contractul de vânzare - cumpărare. E normal?
Bună ziua,, Relatia dintre avocat si client se bazeaza pe incredere. Asta in primul si in primul rand. Adica, daca ceva nu este normal, este aceasta verificare a avocatului pe un forum public, pentru ca inseamna ca relatia dvs este subreda.
Daca va cere actul de proprietate probabil ca vrea sa dovedeasca calitatea dvs de proprietar, desi aceasta calitate de proprietar trebuia dovedita inca de la momentul formularii plangerii si nu abia acum in faza de plangere impotriva solutiei de clasare. Puteti sa ii dati evantual si un extras de carte funciara (are forta probanta). Insa, dincolo de aceste pareri, avocatul dvs stie cel mai bine de ce anume acte are nevoie pentru a-si sustine cauza, noi nu stim ce este in dosarul dvs.
Citatie
trifcalin
Buna seara.am si eu o nelamurire in legatura cu o citatie de la politie.De aproximativ 2 luni am fost cu ,cativa prieteni la un lac de pescuit la un chef.Din ... (vezi toată discuția)