avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechimea in functia publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechimea in functia publica

Sunt absolvent de Stiinte Economice si ocup functia de consilier asistent la Serviciul financiar contabil a unei institutii. Vechimea in functia publica e considerata si vechime in specialitatea studiilor mele?Dar in cazul ocuparii unei functii la Serviciul stabiliri pensii? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2019
emanuela86, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 19 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice - experiența dobândită în temeiul unui contract individual de muncă, a unui raport de serviciu sau ca profesie liberală, demonstrată cu documente corespunzătoare de către persoana care a desfășurat o activitate într-o funcție de specialitate corespunzătoare profesiei sau specializării sale, prin raportare la domeniul general de absolvire a studiilor potrivit nivelurilor de organizare a învățământului în România.

In speta, raspunsul este da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilor alexdobree alexdobree Buna ziua! As dori sa stiu ce se intelege prin sintagma \"vechime in specialitatea studiilor\". Mentionez ca am absolvit stiinte economice si lucrez de 2 ... (vezi toată discuția)
vechime în specialitatea studiilor lee_vue lee_vue Recrutare Denumire functie conform solicitarii de transformare: [b]consilier cl.I grad profesional superior[/b] Conditii de participare: studii universitare ... (vezi toată discuția)
Dacă sunt titular ii din 2010, aceasta perioada reprezintă vechime în specialitate? Magbd Magbd Sunt titular II din 2010, comerț cu amănuntul, și am absolvit facultatea de management. Perioada 2010 - prezent reprezintă vechime in specialitatea ... (vezi toată discuția)