avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz penal

Buna seara!! Dupa ce semnezi un contract cu un avocat sa te reprezinte intr un caz unde un om beat a dat peste cineva din familie si a dus la decesul acelei persoane la ce cheltuii sa te astepti!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:20, 18 Noiembrie 2019
Onorariul este trecut in contractul pe care l-ati semnat.
Da, sumele pot sa fie foarte diferite.
Unii avocati nu iau bani deloc sau iau cativa lei si de abia, apoi, la finalul procesului iau bani.

Daca ati angajat avocat ar trebui sa stiti ce bani aveti de dat.
Eu nu am auzit de niciun caz in care omul sa nu stie ce bani are de dat la avocat daca a semnat un contract.
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati incorecti , nu astept raspuns kamamura kamamura cum poate o persoana fizica sa dovedeasca faptul ca un avocat a refuzat sa-i elibereze chitanta pentru banii pe care ii cere in repetate randuri cu ocazia ... (vezi toată discuția)
Mostenire - plata onorariu avocatial dupa proces mireladolta mireladolta Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti daca pot gasii un avocat care sa ma reprezinte intr-un proces privind o mostenire caruia sa-i achit onorariul si restul ... (vezi toată discuția)
Avocat care sa ma reprezinte mia cerut 30% plus 20% e_mitrea e_mitrea am nevoie de o persoana care sa ma ajute. cu 3 ani in urma fratele meu a murit in acident ruiter,mama avind nevoie de un avocat ,nu stiu cum a gasit un avocat ... (vezi toată discuția)