avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nerespectarea unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

Nerespectarea unei hotarari judecatoresti

Am o executare silita la care in termen am depus contestatie la executare. In acelasi timp am cerut instantei si suspendarea provizorie a executarii silite. Instanta a admis cererea, a dispus suspendarea provizorie a executarii de indata, pana la solutionarea contestatiei la executare. Executorul a ridicat sechestrul de la banci, de pe masina, dar nu au ridicat poprirea si de pe pensie primind de la Casa de Pensii 1/3 din pensia mea si dupa suspendarea executarii. Am cerut executorului sa returneze sumele incasate dupa suspendare, catre Casa de Pensii si nu vor nici sa trimita acestora, incheierea de sedinta cu suspendarea executorie, desi erau obligati de indata. Va rog spuneti-mi daca pot sa fac plangere penala pentru nerespectarea unei hot. judecatoresti. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita Nicupop Nicupop Buna seara ! Exista o hotarare de executare silita. Intre timp s a facut contestatie la executare. Judecatoria a dispus suspendarea provizorie a executarii ... (vezi toată discuția)
Am o hotărâre de suspendare provizorie a executării silite ... Cătălin 77 Cătălin 77 Am o hotărâre de suspendare provizorie a executării silite din luna iunie 2021, momentan dosarul este suspendat, deoarece am deschis un alt dosar împotriva ... (vezi toată discuția)