avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere auto

Dupa vanzarea autoturismului noul proprietar nu a transcris auto pe numele lui, cu ce acte trebuie sa ma prezint la DRPCIV pentru ca auto sa nu mai figureze in circulatie pe numele meu ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:45, 19 Noiembrie 2019
Buna ziua,

Consider ca actele de vânzare cumpărare eventual procesul verbal de predare/primire al autovehiculului precum și CI (copie) după caz.

Stima.
Informati oficial SPR evidenta auto ca nu mai sunteti proprietarul de fapt si de drept al avehiculului cu datele de identificare xxx care a fost instrainat la data yy numitului zzz,anexati document justificativ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto LidiaStoicu LidiaStoicu Imi puteti da un exemplu de cerere pentru radierea unui autoturism din circulatie? Am vandut acum 4 ani un autoturism,am facut contract,actele originale le-am ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta Clauddu Clauddu Buna ! am si eu o intrebare.. anul trecut am vandut masina si am uitat sa trec instrainat pe talon...si acum am primit o gramada de amenzi de circulatie ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala autotutism eddie2002 eddie2002 Buna ziua! Am vândut un autoturism în anul 1993 cu contract de v/c, dar societatea care a intermediat vânzarea a trecut că și cum eu a-și fi depus ... (vezi toată discuția)