Am fost un caz nefericit care m-am ales cu fata arsa grat I-II A-B suprafata 10% corporala , toata fata ,cervical si mainiile cum m incercat sa ma sting !!!
Ma aflam in fata barului i-ar barmanul a insistat sa faca un spectacol prietenilor mei cu o piramida de pahare flamband !!! Insa neindemanarea barmanului..s-a produs un accident , sticla de alcool a facut presiune a “sarit dopul acela special cu tot cu alcool” stopinduma pe mine cel mai grav pe fata sinpe un prieten !!!! Am 13zile de spitalizare ,
Ne-a adus cineva intr-o fuga la spitalul de urgenta si a inceput dr asistentii sa intreabe ce sa intamplat !!! Toti cunosc cazul exact cum sa produs aceas accident insa nimeni de la spital nu a anuntat politia !!! Eu stand 4 zile la izolare !!!!
Treaba este ca vreau sa merg mai departe si sa plateasca cine a gresit !!!
Cineva mi-a spus ca personalul de la spital /primiri urgente cine se ocupa de maculatura trebuia sa sesizeze politia !!!
Daca spitalul nu a sesizat politia pana la data externarii mele pot sa dau si spitalui in judecata ???
Oricum patronul barului si barmanul vor raspunde ptr chestia asta!!!
Fiind persoana juridica ,administratorul unei firme ,mi-a afectat si firma foarte mult !!! Ma poate sfatuii cineva ce pot face in cazul acesta
Fie mergeti la IML cu actele si solicitati un certificat medico-legal si apoi mergeti la politie,fie formulati o plângere penală ,fie formulati o acțiune civilamprin care solicitați daune morale.Fiecare procedura are avantaje si dezavantaje privind durata,costuri etc.Discutati cu un av ce optiuni aveti,ce puteti obtine și mai ales în cat timp.
Lovit cu sticla
gsagsa
In urma cu cateva seri am o avut o disputa intr-un bar. Un individ tot nu ne lasa in pace pe mine si pe cei cu care eram la masa, mai exact pe fata care era cu ... (vezi toată discuția)