avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca - pensionare pentru incapacitate de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca - pensionare pentru incapacitate de munca

Am fost operat de hernie de disc si in timpu acela lucram, am stat in medicalsi apoi a urmat demisia si pe urma m am pensionat 1 an de zile pentru incapacitate de munca si vreau sa stiu daca se pune cumva la vechime ?
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: alexbz , utilizator 19:48, 19 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada in care ati fost pensionar constituie stagiu de cotizare pentru pensia la limita de varsta.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul de cotizare necesar pentru a beneficia de pensie de invaliditate cristi 1969 cristi 1969 Am varsta de 41 ani, am fost operat de hernie de disc l4-l5, am vechime in munca de 22 ani si 6 luni( din care1 an si 2 luni armata+1 an scoala militara). Ma ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie scufi_dinu scufi_dinu Cum se poate pensiona o persoana care are 30 de ani vechime, are varsta de 58 de ani, are doua operatii, una de hernie de disc, una la plamani si momentan nu ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala temporara. macsinciuc viorel macsinciuc viorel am fost operat in luna februarie cu diagnosticul hernie de disc cu paralizie la piciorul stang.medicul a precizat ca trebuie a ma pensiona pe caz de boala. A ... (vezi toată discuția)