avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar civil de despăgubiri.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar civil de despăgubiri.

Am un dosar penal la regimul circulației cu decesul victimei neîncheiat., posibil să fiu declarat nevinovat.
Frații victimei nouă la număr cer de la asigurări fiecare câte 150000 lei.
Mie Tribunalul București îmi cere o întâmpinare la procesul civil că intervenient.
Să fac această întâmpinare?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 17:28, 19 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate domn,

Trebuie sa depuneti intampinare, pentru a invoca exceptii, respectiv pentru a propune probe, altminteri, opereaza sanctiunea decaderii.(art. 205 din Codul de procedura civila).

Organizati-va apararea, asa incat instanta sa aiba in vedere pozitia procesuala a dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune fortata Anonim7777 Anonim7777 Suntem cinci frati ramasi dupa moartea mamei, de acum mai bine de doi ani. Dintre cei 5 frati, doar unul NU este de acord sa facem succesiunea (considera ca ... (vezi toată discuția)
Ce pot face Ralu3097 Ralu3097 Am fost data in judecata de o companie de telefonie mobila pentru neplata.Abonamentul a fost facut in februarie 2017. Ce pot sa fac ?Suma este enorma .Cum să ... (vezi toată discuția)
Citatie judecatorie actiune in regres Sergiukz Sergiukz Buna ziua, in cursul zilei de azi am primit un plic cu citatie in tribunal. Sunt in calitate de intervenient si am obligatia ca in 25 de zile sub sanctiunea ... (vezi toată discuția)