avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Domnule Avocat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Domnule Avocat

Bună seara as dori să știu cine se ocupa de mutarea unei ferme de vaci 9 capete, capre 30 capete și 30 oi antrucat acestea locuiește peste strada de mine și nu mai suport mirosul și mizeria. vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:34, 19 Noiembrie 2019
Pana la mutare e cale lunga ,sesizati în scris Direcția De Sănătate Publică.Autoritatile de Mediu etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini cu ferma de vaci Cristtiann Cristtiann Buna seara,locuiesc in orasul Ciacova(30 km de Timisoara jud Timisoara)vecinii mei au accesat fonduri europene (\"Micul fermier\" sau ceva de genul asta) in ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Vecinul creste diverse animale langa casa mea Viocata Viocata Va rog, daca se poate, sa-mi dati un sfat referitor la o problema veche pe care o am cu un vecin. Creste diverse animale pe un teren pe care il are langa casa ... (vezi toată discuția)