avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prescriere creanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prescriere creanta

Buna ziua!
Pentru plata unui abonament la o companie telefonica am fost dat in judecata de respectiva companie .
In 2005 s a judecat in lipsa mea si s a hotarat ca trebuie sa platesc o anumita suma
Daca n am platit nimic de atunci si nu s a intamplat nimic de la acea data mai este vreun pericol in ceea ce ma priveste ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:33, 3 Decembrie 2009
Nu ati mai primit nimic din 2005? vreo somatie, citatie? daca nu s-a mai interesat nimeni, teoretic , creanta ar fi prescrisa. Insa nu se stie...sa nu aveti surprize. Interesati-va cum mai stau lucrurile, totusi .
In afara de citatia (care am primit o dupa data judecarii cazului) conform careia trebuia sa ma prezint la tribunal am si o hartie in care mi se spune cat sa platesc si in cat timp
Luasem legatura cu avocatul care s a ocupat de caz si facusem o intelegere verbala sa platesc in decurs de 1 an...dar nu am reusit sa platesc
,,,si de atunci nimic ....
E posibil sa fi operat prescriptia executarii silite.
Asa se pare din ce spuneti.Vorbiti cu avocatul de atunci.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)
Sa platesc sau nu debitul catre orange? Hunyadi Ilona Hunyadi Ilona buna ziua, problema mea este urmatoarea: in 2002 s-a emis o factura orange care nu a mai fost achitata.Pana acum doua saptamani nu am mai primit nimic in ... (vezi toată discuția)
Prescriptia extinctiva cristinatudor19 cristinatudor19 Buna ziua, In urma cu 3 ani si 4 luni nu s-a achitat ultima factura dintr-un abonament de telefonie mobila si astazi, 09.11.2010 am primit in cutia postala ... (vezi toată discuția)