avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PRELUNGIRE CONTRACT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PRELUNGIRE CONTRACT

Buna ziua,am urmatoarea speta,un asistent personal angajat pe, perioada determinata,respectiv pana la 22.01.2021 inregistreaza o cerere in care arata ca a fost gresit acordul emis de DGASPC si vine cu un altul la care cei de acolo au schimbat doar data de incetare a perioadei determinate,respectiv 22.08.2021.A fost emisa dispozitie pe 6 noiembrie de prelungire a perioadei determinate,prelungire care azi a ajuns la mine.Intrebarea este ,mai fac act aditional de prelungire a contractului sau este de ajuns dispozitia?In revisal pe ce intru corectie sau modificare?Este problema ca dispozitia a fost emisa pe 6.11 si eu fac azi modificarea?Multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Elena Micu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 20 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe corectie se intra in REVISAL ...
Multumesc frumos,sa inteleg ca nu mai este nevoie de aditional?
Este nevoie de act aditional ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata prelungit inainte de expirare pop berta pop berta Buna ziua, avem un angajat pe perioada determinta pina in 15.11.2011 si pentru obtinerea unei autorizari pe 2 ani e nevoie de prelungirea contratului pe 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Contract determinat Elena Micu Elena Micu Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta,am un angajat incadrat pe asistent personal al persoanei cu handicap grav,are cim pe determinat din data de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita in revisal Nonamenonumber Nonamenonumber Ce solutii sunt in cazul in care s-a operat gresit unui act ad de prelungire, mai exact nu a fost semnat de catre angajat, dar cu toate acestea s-a operat ... (vezi toată discuția)