avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Duplicat carte auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Duplicat carte auto

Buna ziua, cum ar trebui procedat in urmatoarea situatie:
Am cumparat o masina, am inscris-o pe rol la financiar insa cand vrut sa ma duc la pipera dupa aprox 2 sapt, am constatat ca nu mai gasesc cartea masinii prin urmare nu o pot inmatricula. Pe site-ul rar scrie ca imi trebuie procura de la propietar dar acesta nu mai este disponibil
Dar tot odata eu am devenit propietar prin contract V-C
Ce solutii exista?

Alte discuții în legătură

Duplicat civ Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna ziua, cum ar trebui procedat in urmatoarea situatie: Am cumparat o masina, am inscris-o pe rol la financiar insa cand vrut sa ma duc la pipera dupa aprox ... (vezi toată discuția)
Vandut si cumparat din nou masina dupa 2 luni nefiind inscrisa in termenul de 30 de zile catalin tutu catalin tutu am vandut masina unui coleg cu contr.de vanzare cumparare ,trecerea pe spate a talonui instrainat catre si data aferenta,scoaterea mea de pe rol si viza de la ... (vezi toată discuția)
Masina inmatriculata doar fiscal ilmir1 ilmir1 Am o situatie ciudata si nu stiu cum ii dau de cap, poate ma ajutati. Doresc sa cumpar o masina. In actele masinii apare un alt proprietar. Adica cel de la ... (vezi toată discuția)