avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul vechime in carnetul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul vechime in carnetul de munca

la cate zile se iau in calcul lunile (30 sau 31) pentru calcularea vechimii in carnetul de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 3 Decembrie 2009
30 de zile
exact la cite zile are o luna!(28,29,30 sau 31)
functie de numarul zilelor din fiecare luna.
cum ar fi sa pierdeti 2 zile de vechime ptr ca luna februarie are numai 28 de zile? :banned:
PUFACONT a scris:

la cate zile se iau in calcul lunile (30 sau 31) pentru calcularea vechimii in carnetul de munca

Lunile pentru calcularea vechimii in munca = numarul de zile pe care le are fiecare luna.
Nu are cum sa se ia numai 30 de zile ... asta ar insemna ca pentru un an de zile trebuie 360 de zile ... pe cand un an are 365 sau 366 de zile.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul vechimii in munca klewos klewos Am participat recent la un curs de inspector resurse umane. Evident, printre lucrurile discutate au fost si notiuni despre calculul vechimii in munca. Am ... (vezi toată discuția)
Cum calculez dobanda? mishishik mishishik va rog, dak poate cineva sa ma ajute. cum se calculeaza dobanda de 8% pentru 29680 lei.in modul in care o calculez eu nu ma apropii nici pe departe de modul in ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime alexandruchiritoiu alexandruchiritoiu buna ziua ! Din 01-04-2001 pana in data de 31-03-2007 inclusiv am lucrat in conditii deosebite de munca . La calcularea vechimii de catre casa de pensii a ... (vezi toată discuția)