avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caldura

Buna ziua,
Proprietarul unuia dintre apartamente refuza sa deschidă robineții pentru caldura care sunt montati la el in boxa, astfel ca apartamentele aferente coloanei respective nu au caldura. Precizez ca proprietarul nu locuiește in bloc, iar administratorul blocului spune ca nu are ce sa-i facă . Ce este de făcut in aceasta situație ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: flory80 , utilizator 16:49, 26 Noiembrie 2019
Va mulțumesc tare mult pentru răspunsuri . Din păcate, cred ca se va ajunge in instanța (ceea ce va dura mult) . Administratorul blocului refuza sa ceara ajutorul poliției , iar vecinilor li s-a spus ca nu au calitate ...
Totusi, spuneti-ne si noua, boxa aceea exista in cartea tehnica a constructiei iar resectiva persoana o detine legal?
Daca nu este asa, atunci, vali m are dreptate si in acest caz eu ....nu as sta prea mult pe ganduri.
Inca ceva: presedintele ce indeletniciri are prin asociatie?
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
gigiz, utilizator
Blocul este vechi , din anul 1974 , Știu ca boxele au fost trecute in contractele de vânzare-cumparare , nu cunosc alte informații , dar o sa întreb administratorul .Anul acesta blocul a fost reabilitat și au fost puși robineții in boxa respectiva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modernizare apartament cristi.catalin cristi.catalin Salut, Am achizitionat recent un apartament intr-un bloc vechi. Dupa cumparare s-a inceput procesul de renovare deoarece apartamentul nu era locuibil. In ... (vezi toată discuția)
Vecin abuziv si nebun (?) FredSiBarney FredSiBarney In blocul in care locuiesc, unde sunt 3 scari a cate 40 de apartamente/scara, exista un vecin la scara unde locuiesc si eu, care in mod abuziv, si consecvent, ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului de acces la subsolul blocului manuelaela manuelaela Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea problema. Sunt proprietara unui apartament la parterul unui bloc cu 4 etaje. In ... (vezi toată discuția)