Buna ziua,
Proprietarul unuia dintre apartamente refuza sa deschidă robineții pentru caldura care sunt montati la el in boxa, astfel ca apartamentele aferente coloanei respective nu au caldura. Precizez ca proprietarul nu locuiește in bloc, iar administratorul blocului spune ca nu are ce sa-i facă . Ce este de făcut in aceasta situație ? Mulțumesc !
Va mulțumesc tare mult pentru răspunsuri . Din păcate, cred ca se va ajunge in instanța (ceea ce va dura mult) . Administratorul blocului refuza sa ceara ajutorul poliției , iar vecinilor li s-a spus ca nu au calitate ...
Totusi, spuneti-ne si noua, boxa aceea exista in cartea tehnica a constructiei iar resectiva persoana o detine legal?
Daca nu este asa, atunci, vali m are dreptate si in acest caz eu ....nu as sta prea mult pe ganduri.
Inca ceva: presedintele ce indeletniciri are prin asociatie?
Blocul este vechi , din anul 1974 , Știu ca boxele au fost trecute in contractele de vânzare-cumparare , nu cunosc alte informații , dar o sa întreb administratorul .Anul acesta blocul a fost reabilitat și au fost puși robineții in boxa respectiva .