avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face in situatia in care nu mai primesc banii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face in situatia in care nu mai primesc banii pentru marfa vanduta ?

Buna seara !

La solicitarea unei colege i-am adus mai multe produse, mai exact articole de imbracaminte / incaltaminte. Colega a luat mai multe produse, in valoare totala de 3300 Ron cu intentia de a le cumpara, dar, a "uitat " sa le plateasca si mai rau, acum nici nu mai raspunde la telefon .Precizez ca marfa a primit-o cu martori si a promis ca va platii, dar acest lucru nu s-a intamplat ! Intre timp a " plecat " si de la serviciu, cheile de la borou nu le-a predat si nici nu si-a semnat demisia sau preavizul.
Nu mai raspunde la telefon !
As vrea sa stiu in ce masura as putea recupera prejudiciul ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:57, 21 Noiembrie 2019
Aveti cai legale dar depinde cum se va dovedi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau nu? oana25 oana25 Buna ziua...Ma numesc Oana si am si eu cateva nelamuriri pentru ca am cerut pareri in stanga si in dreapta si primesc raspunsuri diferite. Situatia mea este ... (vezi toată discuția)
Preaviz cmalaescu cmalaescu Buna ziua, Mi-am dat recent demisia de la locul de munca unde sunt incadrata ca Manager proiect informatic (COR 251206). Perioada de preaviz este de 45 de ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca _Oana_ _Oana_ Buna ziua! De aprox 2 ani, sunt angajat al unei firme din localitate, iar in prezent sunt banuit de furt intrucat seful de depozit m-a rugat sa merg sa iau ... (vezi toată discuția)