avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara - copil bătut, mutare la bunici
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara - copil bătut, mutare la bunici

Ce trebuie sa facă un copil de 11 ani când este bătut mai tot timpul pana lesina și amenințat tot timpul de către mama și nu mai vrea sa stea cu ea și vrea sa se mute la bunici
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:17, 21 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Bunicii sa se adreseze DGASPC din judetul de domiciliu si sa solicite custodia copilului.
Gasiti adresa si un numar de contact pe site-ul dumnealor.
Sau copilul poate povesti cele intamplate profesorilor, la scoala, si dumnealor sa sesizeze DGASPC
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia copilului stefqkyw stefqkyw -mama a primit custodia copilului, si acum se eschiveaza si incearca sa-si santajeze mama (bunica copilului) amenintand ca omoara copilul (il taie) dupa ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului copilului Gugiu Alina Claudia Gugiu Alina Claudia Bună! Sunt o mama a unei fetite de 5ani, sunt despărțită de tatăl acesteia de 3ani,in acest moment este cineva în viața mea. Copilul are custodie comuna ... (vezi toată discuția)